XI Torneig de Partides Ràpides U-16

 Festa Major de Pineda de Mar 2017


1. Organització. Club d’Escacs Pineda amb la col•laboració de l’Ajuntament de Pineda de Mar.

2. Lloc i Data. Plaça de les Mèlies de Pineda de Mar el Dissabte 26 d’Agost del 2017.

3. Modalitat. Es jugarà a partides de cinc minuts.

4. Format. El torneig es disputarà per Sistema Suïs a 9 rondes y la participació màxima d’aquest torneig conjuntament amb el I Torneig de Partides Ràpides S-60 Festa Major de Pineda de Mar, que es disputarà simultàniament, es de 90 jugadors. 

El sorteig es farà amb el programa Swiss-Manager i no s'admetran reclamacions als aparellaments exceptuant errors d'introducció de resultats. La direcció del torneig adaptarà el format de la competició al nombre i categoria dels jugadors inscrits.

5. Jugadors. El torneig és obert a tots els jugadors nascuts a partir del 01-01-2001, tinguin o no tinguin llicència federativa.

6. Inscripcions. La inscripció és gratuïta i es farà personalment al lloc de joc de 09:15 a 09:45 el dia de celebració del torneig. Es pot fer una preinscripció que s'haurà de confirmar presencialment abans de les 09:45. 

Les inscripcions es formalitzaran per rigorós ordre d’arribada i es tancaran quan s’arribi al màxim de 90 jugadors conjuntament amb el I Torneig de Partides Ràpides S-60 Festa Major de Pineda de Mar, que es disputarà simultàniament.

7. Premis. Hi ha trofeus pels tres primers classificats i pels tres primers classificats amb ELO inferior a 1600.

8. Desempats. Els desempats es faran pels sistemes Bucholz, major nombre de victòries i progressiu acumulatiu que fa el programa Swiss-Manager, en aquest ordre. En cas d'optar per un sistema de lligues els desempats seran Sonnen Berger, major nombre de victòries i resultat particular que fa el programa Swiss-Manager, en aquest ordre. Només es desempataran els jugadors amb opció a premi o a classificació per una fase següent, si es fa el sistema de lligues.

9. Informació i preinscripció. Josep Guevara i Pijoan, Tel: 93 762 68 84; e-mail: 
jgp1963b@gmail.com.

 10. Reglament. El torneig es regirà segons les lleis dels escacs de la FIDE vigents en aquest moment.